Klavs Bruun slipper for disciplinærsag

DHF vil ikke åbne sag af egen drift mod Tvis-træneren, der onsdag kaldte en Skjern-spiller for "bøsserøv".
Den kommende kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen har fået en opsang fra Ulrik Wilbek efter skældsord, men han undgår en disciplinærsag.
Den kommende kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen har fået en opsang fra Ulrik Wilbek efter skældsord, men han undgår en disciplinærsag. Foto: LARS KRABBE/POLFOTO

Den kommende kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen slipper for en disciplinærsag, efter at han onsdag råbte "bøsserøv" efter en spiller i Boxer Herreligaen i håndbold.

Den nuværende Team Tvis Holstebro-træner overfaldt verbalt Skjern-spilleren Daniel Svensson under en kamp i slutspillet.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) oplyser, at disciplinærinstansen har overvejet at åbne en sag af egen drift, men har valgt ikke at gøre det.

- På det foreliggende grundlag har instansen besluttet, at der ikke skal åbnes en sag af egen drift, skriver DHF.

Sportschef i DHF, Ulrik Wilbek, har kritiseret Klavs Bruun Jørgensens udtalelse og slået fast, at det ikke er acceptabelt set med DHF-øjne.

Tvis-træneren har efterfølgende udtalt, at han er ked af sit udbrud, men forklaret, at han følte sig provokeret af Daniel Svensson, da Skjern-spilleren, der netop var blevet udvist for en grov tackling, på vej fra banen grinte af episoden ifølge Tvis-træneren.

Klavs Bruun Jørgensens grove udtalelse er ikke blevet indberettet af hverken dommere, observatør eller modstanderklub og -spiller.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.