Klagede over maddiker: Politi gjorde uhyggeligt fund

En kvinde klagede til politiet over, at der trængte maddiker ind i hendes lejlighed fra overboen. Det var der en god grund til.
Det var et voldsomt syn der mødte politiet, da de brød ind hos Karens overbo.
Det var et voldsomt syn der mødte politiet, da de brød ind hos Karens overbo. Foto: Colourbox

Det blev til sidst for meget for Karen Davy og hendes fire børn, at der dag for dag kom flere og flere maddiker og fluer i køkkenet i deres lejlighed, der ligger i det sydlige London, skriver Dagens.dk.

Hun ringede til udlejningsselskabet for at klage over miderne, der faldt ned fra loftet, men her var der ikke meget hjælp at hente. Derfor besluttede hun sig for at undersøge, hvordan det mon stod til med hygiejnen hos hendes overbo. Da hun med hjælp fra viceværten fik mulighed for at kigge ind af overboens vinduer, mødte der hende et voldsomt syn:

"Jeg har aldrig set noget lignende. Der var fluer og maddiker på vej ud af vinduet over mit hoved, og da der kom en luftbrise indefra, var stanken helt forfærdelig. Jeg var lige ved at kaste op," forklarer Karen Davy til avisen Daily Mail.

Derfor kontaktede hun politiet, der valgte at bryde døren op. På gulvet lå liget af en 49-årig krigsveteran fra golfkrigen.

Hvor længe han har ligget der, er der endnu ikke kommet klarhed over.

Det er nu en uge siden, at liget blev fundet, men udlejningsfirmaet, der ikke ville undersøge sagen i første omgang, har endnu ikke ryddet op i lejligheden.

Kilde: Daily Mail og Dagens.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.