Kit er stadig væk: Politiet frygter for hendes tilstand

Den forsvunde Kit Abildgaard Andersen er stadig ikke dukket op, og politiet leder fortsat med lys og lygte efter den 52- årige kvinde.
Kit Abildgaard Andersen er stadig forsvunden, og politiet beder borgerne hjælp. De frygter, at hun er i "en hjælpeløs tilstand".
Kit Abildgaard Andersen er stadig forsvunden, og politiet beder borgerne hjælp. De frygter, at hun er i "en hjælpeløs tilstand". Privat foto/Syd- og Sønderjyllands politi

Kit Abildgaard Andersen har nu været forsvundet siden søndag aften, og der er stadig ikke noget spor efter hende. Politiet finkæmmer fortsat Tjæreborg og omegn og opfordrer i en pressemedelelse alle borgere, der har set noget, om at henvende sig. De frygter, at hun er i en hjælpeløs tilstand.

- Vi har modtaget flere henvendelser fra borgere, der mener at have set hende, men ingen af henvendelserne har ledt frem til den forsvundne kvinde. Senest har vi fået en henvendelse fra en borger, der mener at have set hende i Nørregade i Esbjerg mandag aften ved 22-tiden, men trods omfattende eftersøgninger er det fortsat ikke lykkedes os at finde hende, skriver Lars Bjerregård fra Syd- og Sønderjyllands politi og fortsætter:

- Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der måske kan fortælle os mere, eller har set hende.

Signalement

Den 52-årige Kit Hildgaard Andersen beskrives som 170 - 175 cm høj og spinkel af bygning. Hun er lys i huden og har langt, mørkblond hår. Fra venstre kraveben til venstre bryst har hun en "dragetatovering". Hun er iført neonfarvet top, sort Kansasjakke med røde syninger, sorte overalls samt sorte vandrestøvler.

Har du set kvinden, bedes du kontakte politiet på 1-1-4 hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.