Kirsten Siggaards smertefulde fortid: Har medfødt fejl i ryggen

Kirsten Siggaard kunne for et par år siden nærmest ikke bukke sig ned på grund af problemer med ryggen. Nu giver hun den fuld gas i "Vild med dans".
Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen kendte hinanden, inden de blev sat sammen til denne sæson af "Vild med dans".
Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen kendte hinanden, inden de blev sat sammen til denne sæson af "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Efter en årrække med voldsomme smerter i ryggen fik Kirsten Siggaard konstateret, at hun har en medfødt fejl mellem de to nederste ryghvirvler.

Det kostede den populære sangerinde to operationer i ryggen, før hun fik sin bevægelighed i ryggen tilbage. Hun har fået sat fire skruer i ryggen.

Det fortæller hun til TV 2.

- Jeg kan bevæge mig meget nemmere. Jeg har fået langt bedre førlighed. Fra slet ikke at kunne bøje ned i venstre side, er det nu næsten, som det var før. Så det er nok godt, at jeg først er kommet med i "Vild med dans" i år, siger Kirsten Siggaard til TV 2.

Thomas Evers er ønskepartneren

Og netop at være med i dansekonkurrencen har Kirsten Siggaard drømt om længe, fortæller hun til tv-stationen. Hun har samtidig fået den dansepartner hun ønskede sig.

- Jeg kender Thomas i forvejen, og jeg synes, vi altid har haft en god kemi, og jeg har bare fået min ønskepartner, siger Kirsten.

Hun er med sine 62 år den hidtil ældste kvinde, der danser med i den populære dansedyst.


Kirsten Siggaard nyder at se "Vild med dans" i tv og har før spurgt sin nuværende dansepartner, Thomas Evers Poulsen, om hun dog ikke skulle være med, siger hun til TV 2. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Ti på vægten

Det går den rigtige vej med rygproblemerne, og Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen kan derfor give den fuld gas på dansegulvet.

Kirsten Siggaard håber også på, at dansekonkurrencen kan give lidt på vægten og satser på at få nogle gode motionsvaner og tabe ti kilo.


Kirsten Siggaard siger her farvel fægteren Patrick Jørgensen. Han og dansepartneren Jenna Bagge blev sendt ud fredag aften. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.