Kirsten Siggaard røber: Mit største øjeblik var, da ...

Hun er lige blevet opereret og har sine sønner som forbilleder. Læs mere om Kirsten Siggaard her.
- Jeg har haft mange store øjeblikke. - Jeg har haft mange. Mit første store øjeblik var, da jeg vandt Melodi Grand Prix i 1984, siger Kirsten Siggaard.
- Jeg har haft mange store øjeblikke. - Jeg har haft mange. Mit første store øjeblik var, da jeg vandt Melodi Grand Prix i 1984, siger Kirsten Siggaard. SCANPIX arkiv

Af redaktionen, Familie Journal, Aller Media

Sangerinden Kirsten Siggaard blev for alvor kendt herhjemme, da hun i 1984 vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Det’ lige det’. Siden da har hun været en fast del af den danske underholdningsscene. Familiejournal har mødt hende og stillet hende syv hurtige spørgsmål om stort og småt.

Hvad er du optaget af lige nu?

- Jeg er ret optaget af min ryg. For en måneds tid siden blev jeg opereret og fik sat fire skruer ind, der skulle fastgøre de nederste ryghvirvler. Men jeg har da allerede været ude og optræde igen. Jeg havde sat mig for, at jeg skulle være hurtigt på benene, og sådan blev det.

Lindy fra ’Rigtige Mænd’ er begejstret for sin nye livsstil. Læs mere på familiejournalen.dk

Har du et forbillede?

- Mine sønner er mine forbilleder. Dem er jeg lykkedes godt med. De er begge ordentlige og kan begå sig med alle mennesker, men de er også meget forskellige. Kasper er den systematiske, der er god til at sige fra. Min yngste søn Mads er en utrolig menneskekender og har en musikalitet, som jeg ville ønske, jeg selv havde. Han kan både synge, spille, skrive sange, producere og lave musikvideoer.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

- Familien. Og få gjort de ting som jeg i et stykke tid har skubbet foran mig. Udover det kan en køretur gennem Jylland på en solrig forårsdag gøre mig helt høj.

Hvad kan gøre dig rigtig ked af det?

- Når folk misforstår mig, tillægger mig forkerte motiver eller dømmer mig på ting, der ikke har noget med min person at gøre. Uretfærdighed i verden gør mg også trist.

Laura fortalte sin historie til statsministeren. Læs mere på familiejournal.dk

Beskriv dig selv med fem ord

- Ærlig, pligtopfyldende, konfliktsky, stædig og et menneske, der hviler i mig selv.

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?

- Jeg har haft mange. Mit første store øjeblik var, da jeg vandt Melodi Grand Prix i 1984. Men så kom ungerne til, og det ændrer verden for altid. Pludselig har man et ansvar – og en uendelig række af oplevelser. Senest er der kommet et barnebarn ind i mit liv, så nu begynder en ny tid med nye opgaver og ting at forholde sig til.

Og det mest pinlige?

- I slutningen af 80’erne var jeg på turné med Pallesen og Pilmark, jeg havde lige udgivet en musicalplade, som jeg sang numre fra. Vores sidste aften var på Nykøbing Teater, og lydanlægget var et taleanlæg, som ikke egnede sig til sang og musik og slet ikke kunne kapere de høje toner i mine musicalmelodier. Og da jeg sang ”Klovnen er her”, lød det tørt fra en tilskuer i salen: ”Ja!”

Blå bog

 

Kirsten Siggaard

 

Født: 7. september 1954

 

Bopæl: Vindinge ved Roskilde

 

Stilling: Sangerinde

 

Familie: Gift med Jørgen. Parret har sønnerne Kasper, 30, og Mads, 26.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.