Kioskejer stukket i halsen: 15-årig fængslet

Ældre mand blev stukket i hovedet og i halsen af kunde i Østbyens Kiosk i Ikast. Nu er 15-årig fængslet.
En pakke cigaretter var udbyttet, da en kioskejer blev udsat for røveri. En 15-årig er anholdt i sagen og vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag. Genrefoto
En pakke cigaretter var udbyttet, da en kioskejer blev udsat for røveri. En 15-årig er anholdt i sagen og vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag. Genrefoto Foto: Colourbox/Free

Politiet har anholdt en 15-årig dreng fra Ikast i forbindelse med et røveri, hvor en 76-årig kioskejer blev stukket med en kniv i halsen.

I et grundlovsforhør ved Retten i Herning blev han tirsdag varetægtsfængslet frem til 20. december. På grund af hans unge alder, skal han dog ikke tilbringe tiden i en arrest, men på en sikret institution for unge.

Sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning oplyste tidligere tirsdag, at den 15-årige har erkendt sig skyldig.

Forbrydelsen fandt sted fredag formiddag. Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 11.30. Tilsyneladende havde den unge opholdt sig i Østbyens Kiosk på Jyllandsgade i cirka tre kvarter.

I løbet af den tid skal drengen have trukket en kniv og stukket kioskejeren i hovedet og i halsen.

Allerede fredag aften kunne politiet dog oplyse, at offeret var uden for livsfare.

Udbyttet fra forbrydelsen var beskedent. Drengen stak af med en pakke cigaretter.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.