Kioskejer jagtede røver med bat: "Jeg fucking smadrer ham"

Da en røver trak en 30 centimeter lang kniv, reagerede kioskejeren med at hente et bat. Forleden jagtede entreprenør polske tyve med pladevibrator.
En kioskejer fra Esbjerg jagtede røver med sit bat.
En kioskejer fra Esbjerg jagtede røver med sit bat. Foto: Scanpix/modelfoto

- Politiet siger, at det må man ikke. Jeg ved ikke, om de giver mig en bøde, men jeg er ligeglad. Jeg fucking smadrer ham med det bat. Jeg kan ikke tale med folk, der står med en kniv i hånden, siger Cong Dinh Nguyen.

Cong Dinh Nguyen er kioskejer i Gjesing ved Esbjerg, og ifølge JydskeVestkysten blev han udsat for et røveri i sin kiosk, Maria Drugstore, på Isbjørnevej. Her trak en røver en kniv på 30 centimeter, fortæller kioskejeren. 

- Han trækker kniven, mens vi står ansigt til ansigt. Men jeg løber tilbage efter mit bat, og så løber jeg fire eller fem kilometer efter ham. Jeg var kun fire-fem meter efter ham hele tiden. Men så var jeg nødt til at standse for at gå tilbage og passe min kiosk, fortæller Cong Dinh Nguyen til avisen.

Signalement

Røveren bærer følgende signalement: 25-30 år, spinkel, 160-170 centimeter høj, mørk i huden, talte dansk med accent, bar sort joggingtrøje, sorte joggingbukser og havde en sort plasticpose i hånden.

Tager sagen i egen hånd

Cong Dinh Nguyen er ikke den eneste, som er træt af, at andre snupper deres varer eller ejendele.

Forleden indledte en virksomhedsejer en jagt på polske tyve. De havde stjålet en pladevibrator til en værdi af 100.000 kroner fra en arbejdsplads.

Efter to døgns jagt lykkedes det at fange tyvene, som kørte i en varebil lastet med tyvegods.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.