Kim ville hjælpe hjemløse: Nu fortryder han bittert

For at være hjælpsom tilbød Kim Andersen via facebook, at hjemløse kunne låne syv af hans campingvogne som ly mod vinterkulden. Men interessen for vognene har været alt for voldsom.
Kim Andersen søgte gennem sin facebook efter personer, der ville låne en campingvogn i de koldevintermåned. Det viste sig, at rigtig mange gerne ville låne en vogn.
Kim Andersen søgte gennem sin facebook efter personer, der ville låne en campingvogn i de koldevintermåned. Det viste sig, at rigtig mange gerne ville låne en vogn. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/Arkiv

I søndags lagde Kim Andersen i den gode sags tjeneste et opslag op på sin facebookside.

Her tilbød han hjemløse, der manglede et sted at sove i de kolde vintermåneder, at de gratis måtte låne en af de campingvogne, som han ejer, fordi han udlejer campingvogne igennem et mindre firma. Det skriver TV 2.

Sidste vinter gjorde han det samme med stor succes. Men i år fik opslaget en noget uventet modtagelse.

Chokeret over reaktionerne

Først og fremmest kom det bag på Kim Andersen, at der var så mange mennesker, der reagerede på hans opslag.

- Siden jeg skrev opslaget søndag aften, har jeg fået over 1.000 henvendelser. Det er alt fra folk, der vil have et sted at bo, og som ikke kan forstå, jeg ikke vil hjælp dem, til mennesker, der vil sælge mig deres gamle campingvogne. Det hele har taget en negativ drejning, og jeg er - undskyld udtrykket - lige ved at brække mig over alle de opkald, jeg får, siger Kim Andersen til TV 2.

Der gik ikke længere end 20 minutter efter, at opslaget var slået op, før Kim Andersen havde fundet de syv personer, som skal låne vognene henover vinteren.

Telefonen bimler stadig

Problemet er bare, at Kim Andersen stadig bliver kimet ned fra folk, der henvender sig omkring campingvognene.

Natten til mandag lå der intet mindre end 23 telefonbeskeder omhandlende vognene, fortæller Kim Andersen til TV 2.

Facebook-opslaget er blevet delt over 21.500 gange, men Kim Andersen overvejer at fjerne det igen.

Og han er ikke i tvivl om, at han til næste år ikke udlåner sine vogne via et opslag på sin facebookprofil. Derimod vil han tage kontakt til de lokale herberg, forklarer han TV 2.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.