Killing kastet ud af bil - men havde ni liv

En kær lille kat fik en ualmindelig hård start på livet.
Potter med sin nye ejer og redningskvinde.
Potter med sin nye ejer og redningskvinde. The 427 Kitten Indegogo fundraiser

En kær pjevs af en kat er blevet lidt af en mediestjerne i Canada, efter missen på mirakuløs vis overlevede en grusom handling.

3. december sidste år blev katten smidt ud af vinduet på en bil, der kom kørende på en motorvej. En kvindelig bilist - sygeplejersken Mandi Howard - studsede over, at bilen foran hende kastede noget ud - noget, hun først troede, var affald.

Det gik dog op for hende, at 'affaldet' havde pels og - heldigvis - var levende. Hun gjorde tegn til de øvrige trafikanter, holdt ind til siden - og fik killingen ombord.

Det blev en potter

Den kvæstede killing blev nu i al hast kørt til dyrevelfærdsorganisationen Toronto Humane Society, hvor man i flere dage knoklede for redde missens liv. Det lykkedes heldigvis - selvom katten havde fået nogle voldsomme kvæstelser, bl,a. i form af brækkede fodknogler.

Redningskvinden Mandi Howard erklærede straks, da hun afleverede katten, at hun gerne ville adoptere den. Det hele blev lidt forplumret af, at en af Mandis bekendte øjensynlig snød sig til sig nogle penge, som donorer havde givet for at dække udgifterne til kattens dyrlægeregninger.

Men Mandi Howard holdt fast i, at hun ville havde katten, og søndag kom det heldige dyr hjem til sin nye ejer, der har navngivet killingen Potter efter troldmandslærlingen Harry Potter.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.