KIF Kolding-træner vil se større skarphed mod oprykker

Henrik Kronborg ser ting, der kan forbedres hos de danske mestre, der tager imod Nordsjælland Håndbold.
Henrik Kronborg ser gerne større træfsikkerhed på KIF Kolding København-holdet.
Henrik Kronborg ser gerne større træfsikkerhed på KIF Kolding København-holdet. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

KIF Kolding København spiller torsdag aften sæsonens første hjemmekamp, når holdet tager imod Nordsjælland Håndbold i anden runde af Boxer Herreligaen i håndbold.

De forsvarende mestre har hidtil spillet tre kampe i sæsonen på udebane, Super Cup-kampen mod Skjern Håndbold, pokalkampen mod Team Sydhavsøerne og ligakampen mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

KIF Kolding Københavns cheftræner, Henrik Kronborg, håber, at hans hold viser større skarphed i afslutningerne, end det har været tilfældet i de tre første kampe.

- Jeg synes, der er nogle ting, vi kan forbedre ret kraftigt.

- Det kan ikke passe, at modstandernes målmand i alle tre kampe har været den bedste spiller og har haft 20 redninger.

- Det handler lidt om koncentration. Mange målmænd har høje redningsprocenter i begyndelsen af sæsonen, og det har vi også været en del af, siger Henrik Kronborg.

Han hentyder blandt andet til BSV-målmanden Kasper Larsen, der brillerede, da BSV i ligapremieren i sidste uge vandt 24-18 over KIF Kolding.

Dermed fik mestrene det første nederlag i sæsonen, efter at holdet havde vundet over både Skjern Håndbold og Team Sydhavsøerne.

- Vi ville gerne have vundet alle kampe. Men hvis vi på forhånd skulle sige, at vi skulle tabe en kamp, så skulle det være den mod BSV.

- I den første kamp mod Skjern spillede vi om en titel, og den kamp vandt vi. Og i den næste kamp mod Team Sydhavsøerne spillede vi om at komme videre i pokalturneringen, og den kamp vandt vi også, siger Henrik Kronborg.

Kampen mellem KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold begynder torsdag klokken 19.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.