TERROR I KØBENHAVN

Khader: Terrorangreb fik mig tilbage

Den konservative politiker kommer til at sætte fokus på nazi-islamisme og krigen i Syrien
Naser Khader talte om sikkerhedspolitik til dagens pressemøde
Naser Khader talte om sikkerhedspolitik til dagens pressemøde Scanpix - Claus Fisker

Det voldsomme terrorangreb mod Charlie Hebdo-redaktionen i Paris i januar gjorde udslaget for den engang meget folkekære politiker Naser Khader. Han måtte tilbage i politik, forklarede han tidligere til dagens pressemøde i Aarhus ifølge Altinget.dk.

Naser Khader havde ellers flere gange takket nej til henvendelser fra De Konservative om at komme tilbage, og mens han trods afvisningerne overvejede sin politiske fremtid, skete der store forandringer ude i verden.

- Den forfærdelige terroraktion i weekenden i København understreger bare, at det har været en rigtig beslutning, sagde han til pressemødet ifølge dr.dk

Han udtrykte stor bekymring for den eskalerede ekstremisme.

- Nazi-islamismen er på fremmarch, og den har vist sit grimme ansigt i både Paris og senest i København. Det er kun begyndelsen, og derfor er jeg meget optaget af, hvilken rolle religion kommer til at spille i politik og fremtidens internationale relationer,” tilføjede Naser Khader ifølge altinget.dk

Syrien er glemt

Den syriskfødte politiker lagde også vægt på særligt borgerkrigen i Syrien, som han kaldte for "den største humanitære katastrofe siden 2. verdenskrig" og undrede sig over, at ingen af de danske politikere udtaler sig om krigen.

Han mener, at det internationale samfund bør opstille flyveforbudszoner, hvilket vil sige luftrum, hvor militær aktivitet er forbudt.

Naser Khader ventes at blive folketingskandidat i det østjyske, hvor han afløser Tom Behnke som spidskandidat.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.