Kesslers drømmemodstander vil møde en anden

Carl Froch jagter en kamp mod mexicanske Julio Chavez Junior. Lykkedes det ikke, er han parat til at stoppe.
Mikkel Kessler kan få svært ved at lande en tredje kamp mod britiske Carl Froch, der taler om at indstille karrieren, hvis han ikke lander en kamp mod mexicaneren Julio Chavez Junior.
Mikkel Kessler kan få svært ved at lande en tredje kamp mod britiske Carl Froch, der taler om at indstille karrieren, hvis han ikke lander en kamp mod mexicaneren Julio Chavez Junior. Foto: www.mikkelkessler.com/free

Mikkel Kesslers håb om at møde Carl Froch i en tredje og afgørende bokseduel bliver sandsynligvis ikke til noget.

Den britiske boksestjerne satser på at lande en kamp mod mexicaneren Julio Chavez Junior i Las Vegas. Lykkedes det ikke, er Froch parat til at lade sig pensionere fra boksning efter en fin karriere med 33 sejre i 35 kampe.

- Hvis kampen mod Chavez ikke bliver til noget, så er der en stor chance for, at jeg trækker mig tilbage som en lykkelig mand, siger Froch til Sky Sports.

TV-stationen forholder Carl Froch muligheden for at møde landsmanden James DeGale. Til trods for at DeGale i 2008 vandt en OL-guldmedalje, mener Froch ikke, at DeGale har gjort sig fortjent til at møde ham.

For en uge siden fortalte Mikkel Kessler til DR, at Froch er hans "drømmemodstander".

Kessler har været i ringen med Carl Froch to gange tidligere i karrieren. Danskeren tabte sidste år til briten i London i en revanchekamp efter Kesslers sejr i Herning tilbage i 2010.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.