Kendte kvinder afslører: Her er vores modebrølere

På den røde løber til modeugen i København var de kendte ret enige om, hvad der har været deres værste modebrøler nogensinde.
Camilla Ottesen plejede at gå i buffalostøvler, falsk pels i neonfarver og sølvbukser.
Camilla Ottesen plejede at gå i buffalostøvler, falsk pels i neonfarver og sølvbukser. Foto: Unger Anthon/Polfoto

Selv om de danske kendiskvinder på de røde løbere under denne uges Copenhagen Fashion Week har vist sig fra deres mest stilbevidste side, så har de alle i deres fortid begået nogle modebrølere, som de ser tåkrummende tilbage på.

Det fortæller en række kendte danskere til Ritzau Fokus.

- Det var egentlig mest make-up-brølere, jeg begik. Tyk eyeliner og brun læbestift med glimmer. Den fik hele armen, afslører den tidligere Vild med dans-danserinde Claudia Rex.

Hun kan dog ikke undsige sig, at hun også fortryder sin Spice Girls-periode.

- Jeg havde mavebluse på om vinteren, touperet hår og buffalosko. Det er jo altid i ens ungdom, at man ser ud ad Pommern til, siger hun.

Også tv-vært og arkitekt Eva Harlou tænker med gru tilbage på Spice Girls-perioden. Hun har altid været med på modetendenserne og kalder sig selv mode-modig.

- Jeg dyrkede aldrig rigtig Spice Girls ud over skoene. De var smarte, men jeg vil aldrig gå med dem igen, siger hun.

Tv-værten Camilla Ottesen gik også i de famøse buffalostøvler, men det var ikke på grund af powerpigerne, der blandt andet står bag hittet "Wannabe":

- Jeg var mere inspireret af technomiljøet. Foruden buffalostøvlerne gik jeg i falsk pels i neonfarver og sølvbukser, lyder det fra en grinende Camilla Ottesen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.