Kendte i chok over Moppers død: Verden bliver mindre original

På sociale medier vælter det ind med kondolencer til Mikkel og Linse Kessler, der mandag mistede deres mor.
Foto: Scanpix

Realitystjerne Linse Kessler og hendes bror, bokseren Mikkel Kessler, måtte mandag aften tage afsked med deres elskede mor, som afgik ved døden.

Ann Patricia Christiansen, bedre kendt som Mopper, var kendt for sin skæve personlighed, som kom til udtryk i programmet "Familien fra Bryggen".

Og at dømme på kondolencerne, der er strømmet ind til Kessler-familien efter Moppers død, var den 78-årige dame elsket af mange danskere - også de kendte af slagsen.

På sociale medier har både tv-vært Morten Resen, politiker Pernille Vermund, designer Jim Lyngvild og mange flere udtrykt deres sorg over Moppers død.

- Mine tanker går til min kære og elskede Linse og hendes vidunderlige familie. Jeg ved, I kommer til at gå en hård tid i møde, men jeg sender al min kærlighed og mine tanker til jer, skriver realitystjernen Gustav Andersen Salinas på Facebook.

- Jeg ved, hvor meget Mopper betyder for jer, men ved også, at Mopper vil passe på jer oppe fra himlen, tilføjer han.

Tv-vært Morten Resen har sammen med et billede af sig selv og Mopper også sendt en hilsen til Kessler-familien.

- Verden er siden da blevet lidt mindre original. God tur, Mopper - og pas på resten, Linse Kessler, skriver han.

- Havde jeg vidst, at det var så tæt på, da vi sås forleden, ville jeg have sendt et ekstra knus med dig hjem til hende. Varme og kærlige tanker til dig, skriver partiformand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, i en kommentar til Linse Kesslers opslag, hvor hun beretter om sin mors død.

Designer Jim Jyngvild har delt en video, hvor han siger farvel til Mopper.

- Du har givet danskerne så meget ved bare at være skideligeglad med, hvad andre tænker. Det kan vi lære noget af. Så du har lært os at være en lille mere stolte af os selv og tro mere på os selv, siger han blandt andet.

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.