Kendt Vild med dans-par: Flytter fra hinanden

Mie Molkte og Lai Yde holder pause i fire måneder og ved ikke, hvad der bagefter skal ske.
Billed-Bladet bringer et interview med Mie Molkte, der siger, at pausen er sat til at vare fire måneder - derefter ved de ikke, hvad der skal ske.
Billed-Bladet bringer et interview med Mie Molkte, der siger, at pausen er sat til at vare fire måneder - derefter ved de ikke, hvad der skal ske. Foto: SCANPIX arkiv

De blev kærester i 2007 under stor mediebevågenhed. De indledte nemlig deres hede romance, mens de var par på dansegulvet i TV 2's 'Vild med dans.'

I maj 2011 blev de gift, og i december samme år blev de forældre til sønnen Mio.

Men nu vælger 'Vild med dans'-danseren Mie Moltke og hendes mand, Lai Yde at sætte deres parforhold på en fire måneders pause. Det skriver billedbladet.dk.

Ugebladet følger torsdag op på historien med et interview i ugens trykte blad. Ifølge Ekstra Bladet fortælller Mie Moltke i interviewet, at Lai Yde har lånt et kolonihavehus i fire måneder, og at parret i den periode har frihed til at gøre, hvad de vil.

- Vi har haft otte meget intense år, og nu har vi brug for luft og afstand for at mærke efter, hvad vi skal. Kærligheden vil altid være der, men vi kan ikke bare lukke øjnene for, at vi kommer til at slide på den, hvis vi ikke får luft, fortæller Mie Moltke til billedbladet.dk.

Hun pointerer, at både hun og Lai er glade, men at det selvfølgelig er sårbart, at de ikke ved, hvad der kommer til at ske efter den fire måneder lange pause.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.