Kendt tv-værtinde scorer radiotjans

Tv-vært, skuespiller og sangerinde er nogle af de titler, der står på Ibi Makienoks CV. Fra på mandag vil der også stå radiovært.
Ibi Makienok skal fra på mandag lave radio på P3.
Ibi Makienok skal fra på mandag lave radio på P3. Foto: Colourbox/free

Danske Ibi Makienok, der tidligere havde efternavnet Støving, kan nu skrive endnu en titel på sit CV.

Fra på mandag skal hun nemlig lave radio på radiokanalen P3 sammen med de to værter Tue Blædel og Tony Scott, der normalt guider lytterne igennem programmet "Tue og Tony" på samme radiokanal.

Det skriver den nye radiovært på sin Instagram-konto.

- Meget glad i låget over at være en del af dette hold på P3. Vi dækker OL på vores måde fra og med på mandag, skriver Ibi Makienok til et billede af de to P3-værter og hende selv.

Ibi Makienok har lavet alt fra musik til film og tv, og hun har haft værtsroller på både TV3 og TV2, men radio har hun - foruden en kortere periode som gæstevært på den nordjyske radiokanal ANR i 2011 - indtil nu kun været gæst i.

Til daglig danner den nyslåede radiovært par med fodboldspilleren Simon Makienok, og hun har sønnen Anakin fra et tidligere forhold.

Billedet af de tre værter kan ses på Ibi Makienok Instagram-konto, hvor medvært Tue Blædel allerede har lykønsket hende med en kommentar: https://www.instagram.com/p/BIrZ5iqDcVN/?taken-by=planetibi

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.