Kendt tv-vært i chok: Min hund er blevet overfaldet

Line Baun Danielsens hund er blevet angrebet af en kamphund.
Line Baun Danielsen, der gennem flere årtier har været kendt fra tv, havde mandag en rystende oplevelse.
Line Baun Danielsen, der gennem flere årtier har været kendt fra tv, havde mandag en rystende oplevelse. Scanpix arkiv

Skal jeg anmelde det til politiet?

Sådan spørger en rystet Line Baun Danielsen ud på Facebook mandag aften.

Hendes lille hund, Gumle, er nemlig blevet overfaldet og skambidt på åben gade af en kamphund, skriver den kendte studievært i opslaget, hvor hun også har lagt billeder ud af Gumle med tydelige ar efter overfaldet.

Foto: Facebook

- Min søn holdt ham i snor, da en thailandsk vagt/kamphund umotiveret gik til angreb bagfra... Vores hund har været millimeter fra en perforeret lunge - og vi håber, han slipper uden yderligere men, skriver Line Baun Danielsen om den voldsomme oplevelse.

Skal jeg nu være bøddel?

Det kunne dog være gået endnu værre. Tænk hvis hunden havde overfaldet min søn, skriver hun. Og hvad hvis den næste gang overfalder et menneske?

Alligevel er hun i tvivl, om det mest rigtige er at anmelde hundeejeren til politiet eller ej.

- Ejeren er naturligvis ulykkelig, og frygter at jeg anmelder overfaldet. Hunden er deres familie - ligesom vores .. Men hunden har een gang før nappet efter en anden hund, og familien har fået en advarsel, der hvor de bor. Alligevel var hunden på gaden uden mundkurv idag.... Nu skal jeg beslutte, om jeg - med ejerens ord- vil være bøddel og afgøre hans hunds fremtid og gøre en hel familie ulykkelig, skriver Line Baun Danielsen videre.

Screendump: Facebook

To timer på operationsbordet

Tirsdag eftermiddag har hun dog taget en beslutning:

- Jeg har nu gjort det, jeg vurderer er rigtigt og anmeldt det til politiet. Jeg og min familie håber nu, at Gumle kommer sig hurtigt og at myndighederne træffer den afgørelse, som de mener er nødvendig sammen med ejeren af hunden, skriver studieværten i en ny update på Facebook.

Her beder hun også om, at man ikke kommenterer yderligere på opslagene.

Gumle er i bedring, og skal forhåbentligt ikke opereres mere, oplyser Line Baun Danielsen. Hunden måtte gennemgå en to timer lang operation mandag efter mødet med den bidske kamphund.

Foto: Facebook

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.