Kendt tv-vært: Her er mit nye job

Den populære tv-vært skal fremover vise sit ansigt frem på Kanal 4
Emil Thorup har forsøgt at oplære særligt unge mænd i, hvordan man begærder sig over for de unge kvinder. Et af hans råd var altid at bestille sort kaffe. 
Emil Thorup har forsøgt at oplære særligt unge mænd i, hvordan man begærder sig over for de unge kvinder. Et af hans råd var altid at bestille sort kaffe.  Scanpix

Den 32-årige og næsten to meter høje Emil Thorup ramte danskernes hjerte i en ung alder. Først som medvært i Casper Christensens ALOHA! i 2009 og siden i Sexministeriet, som var hans eget program.

Nu kan danskerne glæde sig over at gense det unge ansigt. I næste uger starter optagelserne til en ny programserie.

- Jeg har ikke set noget program, der ligner det før. Det bliver mig sammen nogle andre mænd, der tager ud og kigger på kvinders problemer, fortæller Emil. Hvem de andre kendte mænd er, og hvad man ellers kan glæde sig til, kan han desværre ikke afsløre, siger han til Ekstra Bladet.

Mens han har været væk fra tv-skærmen er tiden gået med at designe typehuse, og han har tilmed lanceret sit eget møbelbrand 'HANDVÄRK.

- Det er første gang i lang tid, at jeg laver tv, så det glæder jeg mig jo til at komme tilbage til. Nu har jeg jo siddet med hovedet nede i bøgerne og lavet møbler det lange sidste stykke tid, siger han til Ekstra Bladet.

Der er ikke fastsat premieredato for det nye program.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.