Kendt skuespiller i voldsom bilulykke

Skuespilleren James Woods var tæt på at blive kastet udover en klippeskrænt, men han blev reddet af autoværnet.
James Woods var heldig at slippe fra det voldsomme bilsammenstød med livet i behold.
James Woods var heldig at slippe fra det voldsomme bilsammenstød med livet i behold. Foto: DAMIAN DOVARGANES/AP

"Any Given Sunday"-stjernen James Woods snød døden, da en massiv bilulykke var ved at sende hans Jeep udover en klippekant. Skuespilleren kørte i en snestorm, da han pludselig måtte dreje skarpt for at undgå et harmonikasammenstød.

Ifølge Woods havde en billist mistet kontrollen på de isglatte veje i den amerikanske stat Colorado, hvilket førte til sammenstødet, som Woods efterfølgende beskrev i en række tweets.

- Dybt fald på 30 meter, men autoværnet holdt. Jeg var i stand til at komme ud og at glide igennem den modkørende trafik, skrev den 68-årige skuespiller ifølge Daily News.

Woods, der er kendt for at spille skurkeroller i film som "Casino" og "Ghosts of Mississippi", skrev efterfølgende, at hans airbag ikke var blevet udløst på hans nu totalskadede bil, og at han var heldig at være i live.

- Gud smilte til mig i dag. Jeg er så lykkelig over at være i live, skrev han på Twitter.

Skuespillerens tweets fik flere fans til tasterne for at vise deres støtte til den tredobbelte Emmy-vinder, der efterfølgende takkede for tankerne.

- Undskyld, jeg vrøvler. En lille hjernerystelse. Tak for alle de smukke støtteord, alle sammen. Vær søde at køre sikkert i feriedagene, afsluttede Woods.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.