Kendt rengøringsboss svinger stadig moppen

Har medarbejderne det godt, så har kunderne det også. Det siger Birgit Aaby fra DR-programmet "Løvens hule".
Investoren og iværksætteren Birgit Aaby har været medejer af fodboldklubben Lyngby BK.
Investoren og iværksætteren Birgit Aaby har været medejer af fodboldklubben Lyngby BK. Foto: Andreas Beck/Scanpix/arkiv

Birgit Aaby kan nok godt tillade sig at have folk til det grove husarbejde.

Som iværksætter og investor og ekspert i DR-programmet "Løvens hule", har Birgit Aaby som den ukronede rengørings-dronning måske nok skuret og skrubbet det, hun skal.

Alligevel var hun ude og skubbe med rengøringsvognen to nætter i september. Hendes rengørings-virksomhed Combiservice skulle i gang med et par nye kunder, fortæller hun til DR.

Birgit Aaby kunne måske også have skubbet til direktøren i Combiservice i stedet.

- Men det er faktisk rigtig godt at få smagen af, hvordan det var engang, siger hun, og fortæller at hun netop har pakket 225 julegaver til sine ansatte.

- Jeg sætter medarbejderne før kunderne, og det kan godt være, at det lyder mærkeligt, men hvis medarbejderne har det godt, så har kunderne det også godt, siger Birgit Aaby til DR.

Tænker arbejde hele døgnet

Hun drog til København fra Nykøbing Mors for 30 år siden. Her tog hun arbejde som rengøringsassistent. Den nu 48-årige erhvervskvinde og mor til tre børn steg i graderne og startede Combiservice.

Hun fortæller til DR, at hun tænker på arbejde døgnet rundt - også selvom hun i dag nærmest er investor og iværksætter på fuld tid.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.