Kendt medlem melder sig ud af Liberal Alliance

Den kendte debattør Rasmus Brygger melder sig ud af Liberal Alliance. Han mener partiet er blevet for meget som de andre.
Den kendte debattør Rasmus Brygger melder sig ud af Liberal Alliance, som han kritiserer for at have givet køb på mange værdier.
Den kendte debattør Rasmus Brygger melder sig ud af Liberal Alliance, som han kritiserer for at have givet køb på mange værdier. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Liberal Alliance er blevet for nationalkonservative.

Sådan lyder det fra den kendte debattør og nu tidligere medlem Rasmus Brygger, der melder sig ud af partiet.

"Da jeg meldte mig ind i partiet, da det stadig var ungt, var det på alle måder spækket mig liberale visioner," skriver Rasmus Brygger i et facebook-opslag og fortsætter:

"Men ligesom mange andre partier - og måske endda også i større omfang - er flere blevet betaget af nationalkonservative ideer, som jeg fra mit perspektiv ikke længere kan støtte op om."

Blev presset ud

Rasmus Brygger fortæller, at det ikke er let for ham at sige farvel til partiet. Men ifølge ham selv, er han blevet presset ud af partiets ledelse. 

"beslutningen er allerede taget for mig, efter partiets øverste ledelse gentagne gange har gjort det klart for mig, at jeg ikke længere er ønsket i partiet," skriver han blandt andet. 

Læs hele facebook-opslaget i bunden af artiklen.

Jeg har netop meldt mig ud af Liberal Alliance. Da jeg meldte mig ind i partiet, da det stadig var ungt, var det på...

Opslået af Rasmus Brygger på 29. marts 2016

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.