Kendt frisør optræder splitternøgen på TV

Gun-Britt Zeller jonglerer til dagligt med hår, men når hun slapper af, så er det noget helt andet, hun kaster sig ud i.
Kan du gætte, hvad den kendte frisør Gun-Britt Zeller laver, når hun slapper af?
Kan du gætte, hvad den kendte frisør Gun-Britt Zeller laver, når hun slapper af? Scanpix

I aften på denne grå mandag, kan du live lidt op ved at se den kendte frisør Gun-Britt Zeller springe i det iskolde vand, når hun vinterbader med værten Lene Beier på TV2 Fri.

LÆS OGSÅ: Skær ned på sukkeret uden at blive sindssyg

Hun skal i programmet ”Frirum” vise, hvad hun laver, når hun slapper af og det er altså at vinterbade. Hende og manden, skuespilleren Torben Zeller, bader nøgne i vandet ved Svanemøllen i København.

LÆS OGSÅ: Sådan spørger du efter dét, du ønsker i sengen

En kold udfordring

I programmet skal værten Lene Beier følge forskellige kendte personer, når de for alvor slapper af og holder fri. I aftenens program, der vises på TV2 Fri klokken 19.20, skal der altså vinterbades, og det vidste værten intet om, fortæller hun til Billed Bladet.

- Jeg kendte ikke planen for dagen i forvejen, da hele ideen er at se, hvad Gun-Britt laver, når hun slapper af. Derfor var jeg ikke forberedt på, at vi skulle vinterbade og slet ikke, at Gun-Britt udfordrede mig til at bade nøgen, siger hun til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om din kat

Og især for en, der ikke er vant til det, så må en tur i det kolde hav været lidt af en overvindelse. Men Lene Beier er ikke sådan at slå ud. Hun fortæller, at det godt nok var koldt med også sjov.

Du kan se hendes reaktion, og om både hun og Gun-Britt springer nøgne i baljen i aften kl. 19.20 på TV2 Fri.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.