Kendt eks-misbruger: Jeg drikker stadig

Tv-værten og kendisdatteren Kelly Osbourne nyder stadig en drink, selv om hun har været i behandling for stof- og alkoholmisbrug 17 gange.
I dag kan Kelly Osbourne godt kontrollere, hvor meget hun hælder indenbords.
I dag kan Kelly Osbourne godt kontrollere, hvor meget hun hælder indenbords. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Kelly Osbourne blev kendt som den sure, tvære og hormonelle teenagedatter, da hendes far, den excentriske rockmusiker Ozzy Osbourne, åbnede dørene for familiens hjem i realityserien "The Osbournes" i 2002.

Hvis hun ikke plaprede løs med sin beskidte mund, fyldte hun den med slik og kager i stedet, og det satte sig på den dengang iltre pige.

Samtidig begyndte hun også at eksperimentere med stoffer og drikke sig i hegnet, men efter adskillige skandaler forsøgte den britiske ballademager at få livet tilbage fra katastrofekursen, da hun lod sig indlægge på en afvænningsklinik for første gang i 2004.

- Jeg vil aldrig nogensinde kalde mig selv clean, men jeg er ikke i et behandlingsprogram i øjeblikket. Jeg nyder en drink i ny og næ, men i dag kan jeg sagtens være glad uden at tage stoffer først, fortæller Osbourne i et nyt interview med magasinet Closer.

Efter 17 behandlingsforløb droppede kendisdatteren endeligt sit afsindige misbrug af stoffer og alkohol, men den helt store livsstilsændring skete i 2009, da hun medvirkede i den amerikanske udgave af Vild med dans, hvor hun smed meget af det overflødige hvalpefedt, som havde sat sig på kroppen efter mange misbrugs-år med slik og stoffer.

- I dag plejer jeg at spise mit fedeste måltid om morgenen, så hvis jeg får en ustyrlig trang til pizza, spiser jeg det der, men får stadig salat til frokost og havregryn til aftensmad, fortæller 31-årige Osbourne til magasinet.

Osbourne-datteren har kæmpet sig op fra sølet og har i dag skabt sin egen karriere og etableret sit eget navn som succesfuld tv-vært på modeprogrammet "Fashion Police".

- Folk tror, jeg har fået alt forærende, fordi mine forældre er kendte, men med mindre man også er en tårnhøj brystbombe, får man ingenting. Man er nødt til at arbejde fire gange så hårdt for at bevise det modsatte, lyder det fra hende.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.