Kendt DR-vært siger op

Tidligere vært på TV AVISEN siger op i DR.
Den tidligere vært på TV AVISEN og nuværende studievært i Radioavisen, skriver desuden, at hun "er vildt spændt på sin fremtid."
Den tidligere vært på TV AVISEN og nuværende studievært i Radioavisen, skriver desuden, at hun "er vildt spændt på sin fremtid." Foto: Scanpix/arkiv

"Wow!!! Vildt."

"Spændende..Held og lykke"

Reaktionerne vælter ind på Mette Walsted Vestergaards Facebook-side, efter hun torsdag formiddag kan afsløre, at hun siger op i DR.

Den tidligere vært på TV AVISEN og nuværende studievært på P1, skriver desuden, at hun "er vildt spændt på sin fremtid."

Mette Walsted Vestergaard linker til en hjemmeside på sin Facebook-profil, der afslører, at den kendte vært allerede har planer for sin fremtid.

Hjemmesiden afslører nemlig, at den 42-årige journalist fremover vil tilbyde en række forskellige ydelser - blandt andet kommunikationstræning, vært ved konferencer og journalistik.

Mette Walsted Vestergaard danner privat par med fotograf Jan Grarup og har tidligere været gift med forhenværende spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, Michael Kristiansen.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.