Kendispar er endelig enige om skilsmisse-sag

Det har ikke været let for Johnny Depp og Amber Heard at enes i den seneste tid.
Amber Heard har tidligere anklaget Johnny Depp for at have overfaldet hende fysisk og psykisk gennem deres fire år lange forhold.
Amber Heard har tidligere anklaget Johnny Depp for at have overfaldet hende fysisk og psykisk gennem deres fire år lange forhold. Foto: Marc Andrew Deley/MARC ANDREW DELEY/INVISION/AP

Det har været noget af et cirkus at overvære skilsmissesagen mellem skuespiller Johnny Depp og hans kone Amber Heard i den seneste tid, men nu ser det endelig ud til, at der falder ro på mellem de to.

Parret, der blot var gift i 15 måneder, før de valgte at gå fra hinanden, er nu nået til enighed i skilsmissesagen, bekræfter de over for ABC News.

I en officiel udmelding afviser parret også beskyldninger om, at Amber Heard kun skulle være ude efter Johnny Depps penge.

- Vores forhold var meget passioneret og til tider flygtigt, men altid bundet sammen i kærlighed. Ingen af parterne er kommet med falske beskyldninger for økonomisk vinding, skriver parret i udmeldingen.

Her afviser de også, at deres forhold på noget tidspunkt har været voldeligt - hverken fysisk eller psykisk.

- Amber ønsker det bedste for Johnny i fremtiden. Amber vil donere sit finansielle provenu fra skilsmissen til velgørenhed, lyder det i udmeldingen.

Hermed afviser parret også at diskutere skilsmissesagen yderligere i medierne.

I går kom det frem, at Amber Heard og hendes advokater i sagen anklagede Johnny Depp for i raseri at have skåret sin egen fingerspids af.

Johnny Depp har tidligere beskyldt Amber Heard for at have været ham utro med skuespilleren Billy Bob Thornton.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.