Kendisfrisør i opråb til politikere: Hvorfor er vi så langt bag efter i Danmark?

Dennis Knudsen må søge til udlandet, hvis han vil være far via rugemor.
Dennis Knudsen har sat nummer to af sine tre luksuslejligheder i Oasis Club i Tyrkiet til salg.
Dennis Knudsen har sat nummer to af sine tre luksuslejligheder i Oasis Club i Tyrkiet til salg.
Foto: Scanpix/arkiv

Dennis Knudsen vil være far - og det skal ske via rugemor. 

Det siger kendisfrisøren til Ekstra Bladet.

Han tilføjer, at han ikke vil stemples som kriminel, og derfor kommer det til at ske i udlandet. Men det er ikke med sin gode vilje lader Dennis Knudsen forstå og sender en bredside afsted mod politikerne.  

- Nu har svenskerne legaliseret rugemor-ordningen. Og det er tilladt i USA, England og Ukraine. Hvorfor er vi så langt bag efter i Danmark?. Jeg har svært ved at se, at danske lovgivere skal gøre sig til dommere over, om jeg skal være far, siger han til Ekstra Bladet. 

Dennis Knudsen har tidligere proklameret, at han vil forlade Danmark. Men det er ikke kun på grund af drømmen om at blive far, skriver Ekstra Bladet.

Det skal være i orden

Den homoseksuelle Dennis Knudsen har i mange år ønsket at blive far, og har en række mislykkedes forsøg bag sig.

Denne gang skal så være lykkens gang. Dennis Knudsen vil måske gerne vil have to børn, og det skal ske gennem etablerede bureauer, der har et godt ry og en god sikkerhed for både rugemor, barn og ham selv, siger han til Ekstra Bladet.

- Masser af bøsser har fået barn på den måde, og både de og børnene lever fint. Tænk bare på Elton John eller Ricky Martin. I min optik skal der bare være fuld åbenhed om det, og barnet skal selvfølgelig vide, under hvilke omstændigheder det er blevet til. Hemmelighedskræmmeri i den sammenhæng er roden til alt ondt, siger han.

Sælger lejlighed i Tyrkiet

Dennis Knudsen er desuden ved, at gøre sit liv simplere og har sat den anden af de tre luksuslejligheder, han i sin tid købte i Oasis Club i Tyrkiet til salg.

Den ene solgte han til grevinde Alexandra og hendes eks-mand, Martin Jørgensen.
Den lejlighed han nu har sat til salg, skal bortauktioneres. Budene starter ved 1,2 million kroner, selvom lejligheden er vurderet til 2,5 millioner kroner.

Køberen får en feriebolig ikke langt fra den danske producer Remee, som er manden bag Oasis Club.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.