Kendis-blogger: Min søns liv er i fare

Den kendte blogger Sarah Louise frygter for sin nyfødtes søns liv. De er begge indlagt på hospitalet, og lægerne kan intet love.
Sarah Louise Christiansen gennemlever en svær tid
Sarah Louise Christiansen gennemlever en svær tid Polfoto

Den kendte blogger og model har født sin tredje søn på Rigshospitalet i København. Men fødslen er endt i et mareridt.

Det skriver Sarah Louise på sin blog Mode & Morlivet.

- Han var fin og vejede næste 2700 gram ( hvilket er meget lille i forhold til mine to andre, der blev født næsten samme tid som Arthur) men pludselig blev han blå (dette er hvad M fortalte mig) og de tog ham til undersøgelse, skriver hun på bloggen.

Da Arthur blev født, fik han fostervand i lungerne. Derfor gav lægerne ham det, der hedder C-pap. Det betyder ekstra ilt til lungerne. Planen var, at lungerne langsomt skulle blive fri for væske. Men dagen efter gik der hul på lungen, som er en risiko ved C-pap.

- Hans lille krop kollapsede og gang på gang stoppede han med at trække vejret. Vi troede hele tiden han skulle dø. Til sidst blev det kritisk og vi er nu indlagt på intensiv og han er kommet i respirator, skriver hun.

Først gik det fremad.

- Men i går crashede han igen, og de har nu lagt to dræn ind i hans lunge. Nu er den anden lunge også kollapset på grund af presset fra den luft, der er sivet ud i brystkassen, skriver hun.

Lægerne kan intet love. Sarah Louise håber, at hendes læsere vil sende dem en masse god energi.

Sarah Louise blogger om skønhed, rejser og familieliv og har 58.500 følgere på Instagram.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.