Keller spiller i Randers til sommeren 2016

Randers-profilen Christian Keller har forlænget sin kontrakt med endnu et år - til sommeren 2016.
FCKs Nicolai Jørgensen og Randers FCs Christian Keller, da FC København søndag hjemme i Parken tog imod Randers i Superligaen.
FCKs Nicolai Jørgensen og Randers FCs Christian Keller, da FC København søndag hjemme i Parken tog imod Randers i Superligaen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Christian Keller tager et år mere i Randers FC.

Superligaklubben har forlænget sin aftale med den 34-årige profil, så han foreløbig spiller i klubben til sommeren 2016.

Det oplyser Randers FC i en pressemeddelelse.

- Det var dejligt for mig, at Randers FC tidligt kom med et ønske om forlængelse. Så længe Randers FC har lyst, og jeg samtidig selv har både lysten og motivation til at fortsætte, var der kun én ting for mig at gøre, og det var at forlænge aftalen, siger Christian Keller i pressemeddelelsen.

Christian Keller er i gang med sin tredje sæson i superligaklubben, som er på tredjepladsen i Superligaen efter 11 spillerunder.

Keller har blandt andet tidligere spillet i udenlandske klubber som Torino, Lazio og norske Stabæk, og han har et stort plus i cheftræner Colin Todds bog.

- Når han spiller, hænger han aldrig med skuldrene, han kæmper gennem samtlige 90 minutter. Han er en stor ambassadør for klubben. Selv om han har rundet de 34 år, leverer han fortsat varen. Han er en stor karakter, en stor spiller, siger Colin Todd.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.