Keld Heick: Her er det mest pinlige øjeblik i mit liv

Sangeren husker tilbage på en meget pinlig episode med Søs Fenger ...
Ingen Keld uden Hilda. Hun er hans største forbillede, siger han selv. Her er parret til et arrangement på Bakken.
Ingen Keld uden Hilda. Hun er hans største forbillede, siger han selv. Her er parret til et arrangement på Bakken. Foto: Scanpix

Keld Heick er for tiden en travl mand. Sammen med hustruen Hilda har han været fast babysitter for sine to børnebørn, mens Annette Heick har spillet ’My Fair Lady’ i Aarhus og husbonden er ved at komme sig efter en ulykke.

- Vi har været oppe klokken halv syv hver morgen for at sørge for, at børnebørnene kom i skole. Samtidig har der været fuld fart på forberedelserne til ”Top Charlie” i Parken. For publikum er arrangementet blevet en fast tradition og årets højdepunkt. Og det skaber selvfølgelig et ekstra pres, i forhold til at tingene bare skal fungere, siger han til Familie Journal om showet, der vises fredag 15. maj på TV2 Charlie.

Dorte tissede i bukserne i otte år: Læs hendes historie på Familiejournal.dk

Han svarer her på en række spørgsmål, og det indebærer bl.a. en beskrivelse af et meget pinligt øjeblik med Søs Fenger.

Hvordan foretrækker du din kaffe?

– Hilda og jeg har hele to Nespressomaskiner, og medmindre vi har mange gæster, er det altid den form for kaffe, vi drikker. De orange Linzio Lungo-kapsler er vores favorit, men om aftenen nyder vi at drikke den koffeinfri version. Vi kunne naturligvis bare droppe aftenkaffen, men det er nu hyggeligt med en kop kaffe til en god film.

Marie tabte 30 kilo: Læs hvordan på Familiejournal.dk

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?

– Da jeg så Annette for første gang. Jeg var ikke med til fødslen, for jeg var på job på Als Kro i Nordjylland. Men jeg tog det første fly hjem næste morgen, og det overgik alt at komme ind og se den lille trold ligge dér.

Se også:

Og det mest pinlige?

– Engang var jeg konferencier ved et arrangement i Ringsted, men var så syg af migræne, at jeg burde have meldt afbud. Jeg nåede da også at kludre i det, men det pinligste skete, da jeg netop havde annonceret, at nu kom Søs Fenger på scenen: Da hun og jeg efterfølgende kantede os forbi hinanden – hun på vej ind på scenen, og jeg på vej ud – hang hendes paryk fast i skruerne på min guitar. Vi stod i halvandet minut og prøvede at vikle os fri af hinanden, mens publikum ventede utålmodigt på, at noget skulle ske. Jeg kan stadig få svedige hænder, når jeg tænker tilbage på det.

’Beskriv dig selv med fem ord!

– Temperamentsfuld, kærlig, romantisk, upraktisk og grundig.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

– Når jeg sætter mig ind i bilen og kører mod Italien, er jeg verdens lykkeligste og mest frie mand. Hilda så helst, at vi fløj derned, men jeg elsker at tage den med ro og ikke hænge i en klokkestreng. Jeg bestiller ikke hotel i forvejen, for vi finder altid en hyggelig, tysk kro at overnatte på. Og når vi når til Alperne, bliver jeg bogstaveligt talt bjergtaget hver eneste gang.

Hvad kan gøre dig rigtig ked af det?

– At tænde for nyhederne og se de forfærdeligste ting vælte ud af skærmen. For mig er det uforståeligt, at vi mennesker åbenbart er vores egne værste fjender.

Har du et forbillede?

– Hilda er afgjort mit største forbillede. Hun har altid overskud til at hjælpe andre uden tanke for sig selv. Og så har hun en fantastisk evne til at se det positive i en situation og altid få det bedst mulige ud af den.

Johan Isbrand, Familie Journal, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.