Kede kendte står i kø for at hylde nedbrændt badehotel

Instagram flyder i disse dage over med danske kendtes sorg over det nedbrændte Svinkløv Badehotel.
De smukke omgivelser ved det nu nedbrændte Svinkløv Badehotel har givet inspiration til kulisserne for TV 2's serie "Badehotellet".
De smukke omgivelser ved det nu nedbrændte Svinkløv Badehotel har givet inspiration til kulisserne for TV 2's serie "Badehotellet". Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix

Tragedien om det nordjyske Svinkløv Badehotel, der natten til mandag brændte ned til grunden, har rystet flere danske kendte.

Tager man et kig gennem kendissernes Instagram-profiler, har flere valgt at dele deres sorg over det historiske badehotels endeligt med deres følgere.

Særligt ked af det er komiker Simon Jul, der gennem sin barndom ofte har holdt ferie i området omkring Svinkløv, skriver han i et opslag på Instagram.

- Da jeg så Svinkløv Badehotel i flammer, kneb jeg sgu en enkelt. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge stedet et par gange, men det, der rørte mig mest, var, at det var et af mine forældres yndlingssteder at komme, lyder det fra komikeren i opslaget.

Simon Jul skriver desuden, at han er mest ked af det på vegne af badehotellets forpagtere, ansatte og gæster.

Også statsminister Lars Løkke Rasmussen har delt sin sorg over det nedbrændte badehotel på det sociale medie.

- Blev godt nok ked af det, da jeg her til morgen hørte, at Svinkløv Badehotel er brændt ned, skriver statsministeren i opslaget, hvor han har delt et billede af sig selv og sin datter, Lisa Løkke Rasmussen, foran det historiske badehotel.

Også tv-kokken Anne Hjernøe og skuespiller Anne Louise Hatting sørger over Svinkløv.

Sidstnævnte har selv under optagelserne til TV 2's serie "Badehotellet" tilbragt tid ved stranden omkring Svinkløv Badehotel, som seriens badehotel i høj grad er inspireret af.

- Hvor er det dog trist, lyder det kort fra skuespillerinden, som har delt et billede af badehotellets forkullede rester.

Du kan læse Simon Jul og Lars Løkke Rasmussens Instagram-opslag her:

https://www.instagram.com/p/BKz-5CVhdqu/?taken-by=larsloekke

https://www.instagram.com/p/BK2iDkmDBN0/?taken-by=simonjul1977

/ritzau/FOKUS


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.