Kattemor finder tre ællinger: Se, hvad der så sker

Katten Bella har adopteret tre små ællinger. Se de søde billeder.
Billederne af kattemor Bella og de nuttede killinger og ællinger, der putter sammen, er gået viralt.
Billederne af kattemor Bella og de nuttede killinger og ællinger, der putter sammen, er gået viralt. Imgur

Normalt vil man forvente, at et møde mellem en velvoksen hunkat og en flok små ællinger ender tragisk - set fra ællingernes synspunkt.

Men for tre ællinger og katten Bella i Irland endte det anderledes.

Få timer efter at Bella havde født sine egne tre små killinger, krydsede hendes vej tilfældigvis tre nyklækkede ællinger, fortællinger en bruger på det sociale medie Imgur.

De små, nuttede dunbolde var så heldige, at de stødte på Bella på et tidspunkt, hvor hun som nybagt mor var helt overgearet af omsorg og beskyttertrang. For i stedet for at tænke "Haps!" ved synet af ællingerne, tænkte Bella åbenbart "Nårh, nogle søde små nogle, dem vil jeg da adoptere!"

Så det gjorde hun.

De kære billeder af Bella, der kærligt og beskyttende putter med både killinger og ællinger i ét stort blødheds-orgie, er blevet et viralt hit.

Men Bella gjorde mere end bare agere blød seng for ællingerne. Hun blev mor for dem. Ællingerne drak faktisk mælk hos hende - måske fordi de efterlignede killingerne.

Og hun opdragede dem. Da de blev lidt større og stak af fra kassen, samlede hun dem op og bar dem hjem, ganske som var de uartige killinger:

Den lille familie holder sammen - selv efter at ællingerne er vokset fra deres adoptivsøskende.

Og selvom de efterhånden er større end kattemor, følger de stadig pænt og artigt efter hende, når familien er ude at gå tur.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.