Katie Holmes: Disse rygter er helt skøre

Der går mange rygter om skuespilleren Katie Holmes.
Der går mange rygter om skuespilleren Katie Holmes. Foto: Colourbox

Skuespilleren Katie Holmes har været udsat for mange rygter men de mest latterlige, fortæller hun eksklusivt til Gossip Cop, handler om, hvem hun angiveligt dater.

Den 35-årige skuespiller Katie Holmes tilstår over for Gossip Cop, at mange af de mennesker, hun bliver kædet sammen, har hun aldrig mødt.

Det amerikanske site har til opgave at af- eller bekræfte rygter omkring Hollywood-kendisser.

Det er bare en af de ting, hvor jeg som offentlig person forstår, at jeg er en offentlig sag, men der er et menneske bag det, og det bliver ofte en lille smule forvirrende og cirkus-agtigt.

Katie Holmes lukker butikken. Læs mere på billedbladet.dk

Rygter ud af blå luft
Hun fortæller til Gossip Cop, at dating-rygterne ind imellem er ligefrem bizarre.

Jeg forstår det ikke rigtigt, fordi det er taget ud af den blå luft. Det er virkelig ud af den blå luft, siger Katie Holmes.

I den forgangne uge har Gossip Cop dementeret rygter om, at hun skulle flytte til Californien med Jamie Foxx, og at hun er 'i en ny romance' med Robin Thicke.

Dating-rygterne var falske
Tidligere har tjenesten aflivet en masse andre dating-historier med Katie Holmes som hovedperson. Hun datede derfor ikke Alexander Skarsgard eller Jason Segel.

Luke Kirby var heller ikke 'hendes nye mand', og musikeren Peter Cincotti har heller ikke været hendes kæreste.

Katie Holmes har heller aldrig datet skuespilleren Alex Schemmer. Hun er heller ikke blevet 'romantisk med' Romantics-medspilleren Jeremy Strong.

Hendes arbejdsfrokost med filmproduceren Rick Schwartz var heller ikke en date, og Katie Holmes har heller ikke 'i hemmelighed' datet Jake Gyllenhaal.

Katie Holmes elsker at spille stærke kvinder. Læs mere på IN.dk

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.