Kate poserer på forsiden af modemagasin

Den britiske hertuginde Kate viste en mere personlig og afslappet side i et nyt fotoshoot til modemagasinet Vogue.
Hertuginde Kate poserer på forsiden af Vogue.
Hertuginde Kate poserer på forsiden af Vogue. Foto: Josh Olins/AP

Hun er tidligere blevet rost for sin modesans, og nu får hele verden lov til at se indersiden af hertuginde Kates klædeskab.

Den 34-årige trendsetter har nemlig poseret på forsiden af det prestigefyldte modemagasin Vogue, der fejrer 100 års jubilæum. Det skriver Hello! Magazine.

Håber du på at se hertuginden i en overdådig kjole med glitrende smykker, bliver du skuffet. I stedet har Kate nemlig trukket i sit yndlingstøj, der afslører, at hun ikke er vokset op på et slot: Cowboybukser og T-shirt.

I billedserien håber hertuginden nemlig på at vise en mere afslappet og personlig side af sit privatliv, og derfor kørte hun selv sin Land Rover til et særligt sted i Norfolk ikke langt fra Anmer Hall, hvor Kate til daglig bor med prins William og parrets to børn.

Her blev hun fotograferet til modeserien som det første kongelige ikon i den britiske historie.

Den modebevidste royale model bad Vogue om en britisk fotograf, for hvem projektet ville være en ny mulighed - og valget faldt på den næsten jævnaldrende Josh Olins.

- Det her er hertugindens første magasinforside, og hun var en fornøjelse at arbejde sammen med, et naturtalent, sagde den unge fotograf efter fotosessionen.

Billederne af hertuginden kan ses ved udstillingen "Vogue 100: A Century of Style" på National Portrait Gallery i London.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.