Kate overrasker på første dag i jobbet

Med en ny frisure og et stort smil vendte hertuginde Kate af Cambridge torsdag tilbage til sine royale pligter efter fødslen.
Hertuginde Kate fremviser her sammen med manden prins William den seneste tilføjelse til den royale familie - datteren Charlotte. Arkivfoto.
Hertuginde Kate fremviser her sammen med manden prins William den seneste tilføjelse til den royale familie - datteren Charlotte. Arkivfoto. Foto: Lefteris Pitarakis/AP

Fire en halv måned er gået, siden prins Williams kone, hertuginde Kate af Cambridge, fødte parrets andet barn - en pige ved navn Charlotte Elizabeth Diana.

Torsdag var den folkekære hertuginde så tilbage i sit royale job, da hun besøgte Anna Freud Centeret i det nordlige London, som hjælper børn og unge med at takle og behandle mentale problemer.

Det er første gang siden fødslen, at hertuginde Kate deltog i et officielt arrangement. Sommeren har hun brugt på at være sammen med sin lille familie i deres nye hjem, Anmer Hall, i det østlige England.

Den 33-årige mor til to dukkede desuden op til arrangementet med en ny frisure. Væk er den blottede pande, og som noget nyt har hertuginden kastet sig ud i et pandehår.

Derudover var det svært at se på den næsten nybagte mor, at hun for blot fire en halv måned siden har født endnu et barn. Hun var nemlig iklædt en stram Ralph Lauren-kjole i sorte og hvide farver. Sammen med prins William har hertuginde Kate i forvejen sønnen George, som i juli fyldte to år.

Selvom hertuginde Kate nu har genoptaget sine royale pligter, fortalte hun til arrangementet, at hun ser frem til et mindre tætpakket program i fremtiden.

Se billederne fra hertuginde Kates første officielle opgave samt den nye frisure via linket her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.