Kate overrasker en af sin små fans

En lille pige blev meget lykkelig, da et brev fra hertuginde Kate landede i hendes postkasse.
Hertuginde Kate overraskede en femårig pige fra Manchester, da hun besvarede pigens brev.
Hertuginde Kate overraskede en femårig pige fra Manchester, da hun besvarede pigens brev. Foto: Stefan Wermuth/AP

Hertuginde Kate gjorde for nylig en lille pige fra Manchester meget lykkelig. Den femårige skolepige Scarlett Gillis fik sig nemlig noget af en overraskelse, da et brev fra hertuginde Kate landede i hendes postkasse. Det skriver Daily Mail.

Den lille pige havde spillet hertuginde Kate i en skoleforestilling. Hun var så glad for rollen, at hun sendte et brev til hertuginden. I brevet fortalte hun om, hvor sjovt det havde været, og hvor meget hun nød at bære de mange forskellige kjoler i stykket. Hun vedhæftede også et billede af sig selv under stykket, hvor hun bar en fin rød kjole.

Scarlett Gillis havde aldrig forventet at få et svar, så det kom bag på den lille pige, da brevet dumpede ned i postkassen.

- Jeg var overrasket. Jeg troede faktisk ikke, at hun ville have tid til at besvare alle de breve, hun får. Men jeg blev meget glad, da jeg så brevet og det billede hun havde vedhæftet. Hun er meget smuk, siger Scarlett Gillis til Daily Mail.

Brevet var skrevet af kongehusets kommunikationsafdeling på vegne af hertuginde Kate. I brevet står der, hvor rørt Kate var over at modtage brevet fra den lille pige, og hvor glad hun var for billedet af Scarlett i den fine røde kjole.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.