Kate og William stopper IKKE ved barn nummer to

Hertuginde Kate skal snart nedkomme med barn nummer to og folk skal ikke blive overraskede, hvis det kongelige par ikke stopper her, fortæller Kates onkel.
William og Kate med deres søn, George - denne gang satser folk på, at de får en pige.
William og Kate med deres søn, George - denne gang satser folk på, at de får en pige. Scanpix

Barn nummer to er endnu ikke født, før der spekuleres i, hvornår Kate og William skal have den tredje. De stopper nemlig ikke ved dette barn, erklærer Kates onkel overfor HELLO Magazine.

- Jeg tror ikke, de har tænkt sig at stoppe efter nummer to. Folk skal derfor ikke blive skuffede, hvis de ikke får en pige i denne omgang, siger Kates onkel, Gary Goldsmith og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at der vil komme en pige på et tidspunkt. Og så længe barnet er sundt, er det jo det vigtigste.

Og det har han da ret i. Men faktum er, at ret mange englændere forventer, at hun får en pige. Hele 90 procent af alle de væddemål, der er lavet om William og Kates lille ny, hælder mod en pige.

Håbet er en smuk pige

Ja, faktisk er det ikke kun befolkningen, der håber på en lille pige. Prins Charles, Williams far, har også udtalt, at han håber på det samme.

- Jeg håber, de får en pige denne gang.

Får parret en pige, er onkel Gary sikker på, at det bliver en fortryllende lille størrelse:

- Kate var en bedårende pige, og får hun selv en pige, vil hun også være bedårende, siger han til magasinet.

Indtil Kate faktisk har født, vil spekulationerne sandsynligvis fortsat være mange og heldigvis er der ikke lang vej igen. Prins William er nemlig gået på barselsorlov og Kate er sat til at føde i slutningen af April.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.