Kate mænger sig med kendiser

Hertuginde Kate er stor fan af hitserien Downton Abbey. Nu skal hun besøge settet, hvor hun skal møde de kendte skuespillere.
Hertuginde Kate skal besøge skuespillerne på settet til den populære tv-serie Downton Abbey
Hertuginde Kate skal besøge skuespillerne på settet til den populære tv-serie Downton Abbey Foto: THOMAS LEKFELDT/POLFOTO

Tv-serien Downton Abbey vrimler med kendte skuespillere, og nu får serien også snart royalt besøg.

Det sker, når hertuginde Kate besøger skuespillerne på settet den 12. marts. Hun er nemlig selv en stor fan af den britiske serie, der byder på drama for herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey. Det skriver Hello Magazine.

Her skal hun blandt andet møde den Oscarvindende skuespillerinde Maggie Smith, der spiller enkegrevinde Violet af Grantham i serien. Skuespillerinden blev sidste år æret af selveste dronning Elizabeth, da dronningen gjorde hende til medlem af Æresriddernes orden.

Både prins William og hertuginde Kate er blandt de flere millioner seere, der følger med, når serien ruller over skærmen. Det afslørede prinsen under en tur til New York i december, hvor han blandt andet talte med produceren bag serien.

Hertuginde Kate skal besøge settet for at fejre seriens store succes, mens de optager sjette sæson. Serien har vundet både en Golden Globe og en Emmy.

Hertuginde Kate og prins William venter deres andet barn til juni, så det bliver en højgravid hertuginde, der besøger den berømte hitserie.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.