Kate kaprer kronprinsesses kammerpige

Hertuginde Kate har overtaget den norske kronprinsesses mest betroede kammerpige og personlige assistent.
Hertuginde Kate overtager husholdersken fra det norske kongehus.
Hertuginde Kate overtager husholdersken fra det norske kongehus. Foto: Chris Jackson/AP

Det kan være svært at finde den rette rengøringshjælp, personlige assistent og hundepasser, når man er kongelig. Det bliver straks nemmere, når alle tre job kan varetages af én person - og når man samtidig kan overtage denne person fra sin norske kongelige kollega.

Det er præcis, hvad hertuginde Kate gør, skriver norske Se og Hør. For den norske kronprinsesse Mette-Marit har i mange år betroet sig til den engelske Sadie Rice, der har fungeret som alt fra personlig assistent til engelsklærer for det royale norske par og deres børn.

Men nu rykker Sadie Rice de kongelige tråde op og flytter tilbage til hjemlandet, England. Og her har hun allerede fået et nyt job - nemlig hos hertuginde Kate og prins William. Det tog tre jobsamtaler, før hun underskrev kontrakten, der også indeholder en aftale om fortrolighed. Den sidste samtale var med det royale par selv, der blev så imponeret af Rice, at hun straks blev ansat.

Hendes opgaver kommer til at ligne de tidligere fra tiden i det norske kongehus. Hun skal nemlig passe det engelske pars hunde, være husholderske og pudse sølvtøj.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.