Kate inviterer til bal: 90.000 kroner i entré

Hertuginde Kate lægger navn til en luksuriøs gallafest, hvor der kun er sendt 80 invitationer ud.
Det er ikke gratis at komme til gallafest med hertuginde Kate, men til gengæld går pengene til et godt formål.
Det er ikke gratis at komme til gallafest med hertuginde Kate, men til gengæld går pengene til et godt formål. Foto: Kirsty Wigglesworth/free

Hertugindens eksklusive gallafest bliver afholdt i fornemme rammer og landlig idyl i Houghton Hall i den engelske Norfolk-provins den 22. juni.

Så der er tid nok til at begynde at spare op til de kostbare entrébilletter, der koster mellem 6000 og 10.000 engelske pund, hvilket kan omregnes til mellem 56.000 og 93.000 danske kroner stykket.

Den britiske hertuginde Kate står som afsender på de omkring 80 invitationer, der allerede er sendt ud, oplyser det engelske medie, Hello Magazine.

For det svimlende beløb får man i første omgang champagne og eksklusiv mad kreeret af den britiske stjernekok, Tom Kerridge, og derudover vil der både være en tryllekunstner, livemusik og oplæsning fra forfatteren, Anthony Horowitz.

Men der er ikke blot tale om en ekstravagant gallafast for landets spidser til helt urimelige priser. Indtægterne skal nemlig gå til de syge børn på East Anglia Children's Hospice, som hertuginde Kate er royal protektor for, og som hun forsøger at hjælpe ved at være en tydelig offentlig figur i kampen for at indsamle penge til det gode formål.

- Hvert øjeblik er dyrebart for familier med børn med livsbegrænsende diagnoser, og ethvert minde skal værdsættes og fejres, har Kate tidligere forklaret.

I marts måned deltog hertuginden i åbningen af en af foreningens velgørenhedsbutikker, ligeledes i Norfolk, hvor den kongelige ambassadør mødte op og købte en børnebog til sønnen, prins George, der fylder tre i juli.

Hertuginden har været protektor for East Anglia Children's Hospice siden 2012.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.