Kate afsløret af et highfive

Det har skabt store overskrifter i det fodboldglade England, at hertuginden er blevet taget i at holde med en anden klub end prins William.
Selv om både hertuginden og den otteårige dreng var klædt i rødt, så holder de begge med et fodboldhold, der spiller i blåt.
Selv om både hertuginden og den otteårige dreng var klædt i rødt, så holder de begge med et fodboldhold, der spiller i blåt. Foto: Chris Jackson/AP

Hertuginde Kate af Cambridge besøgte for nylig en institution i London-bydelen Arsenal, hvor hun blandt andet diskuterede fodbold med de yngre børn. Her kom det frem, at hertuginden er fan af nabo-rivalerne fra Chelsea, da hun highfivede en dreng, der ligeledes var Chelsea-fan, skriver det engelske Hello! Magazine.

Drengen, den otteårige Rjay Bryan, uddybede efterfølgende:

- Vi highfivede, fordi hun holder med Chelsea, og jeg holder med Chelsea. Jeg elsker folk, der holder med Chelsea.

Og det er ikke kun en interessant afsløring, fordi hertuginde Kate befandt sig "bag fjendens linjer" i Arsenal-kvarteret, hvor det er upopulært at holde med andre London-hold, og især rigmandsklubben Chelsea. Nyheden skaber også stor opmærksomhed i resten af landet, fordi det er alment kendt, at hertugindens mand holder med en anden engelsk fodboldklub.

Prins William har nemlig i mange år været åben omkring sin store kærlighed til traditionsklubben Aston Villa, der har hjemmebane i Birmingham, men som i mange år har ligget i bunden af den bedste engelske fodboldrække.

Spørgsmålet er, om ikke det royale ægtepar i al fordragelighed allerede er afklaret med hinandens forskellige præferencer, når det kommer til fodbold. Ellers er det i hvert fald en hård måde for prins William at finde ud af sandheden på.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.