Kasper Schmeichel: Udebanemålet er positivt

Den danske målmand var træt af nederlaget til Sverige, men fokuserer på det vigtige i den danske scoring.
Kasper Schmeichel fokuserede efter 1-2-nederlaget til Sverige på det vigtige i den danske scoring før det sidste playoff-opgør på tirsdag i Telia Parken mellem Danmark og Sverige.
Kasper Schmeichel fokuserede efter 1-2-nederlaget til Sverige på det vigtige i den danske scoring før det sidste playoff-opgør på tirsdag i Telia Parken mellem Danmark og Sverige. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Danmark skal vinde, når Sverige tirsdag 17. november gæster Telia Parken til det andet playoff-opgør om kvalifikation til EM-slutrunden i Frankrig.

Det stod klart, efter at Danmark lørdag aften tabte 1-2 i Stockholm i det første opgør. Her var Danmark bagud 0-2, men Nicolai Jørgensens reducering ti minutter før tid gør, at EM-drømmen lever for Danmark, mener Kasper Schmeichel.

- Vi er skuffede over at have tabt, men vi fik udebanemålet, og det var selvfølgelig positivt. Vi kunne godt have flyttet bolden hurtigere, og vi skabte ikke nok chancer, men vi er med, og det er vigtigt, at vi går ind til den næste kamp med 2-1 og ikke 2-0, siger Kasper Schmeichel til Kanal 5.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.