Kasper Schmeichel: Jeg er ligeglad hvordan vi vinder

Bliver mesterskabet sikret mandag i sofaen, så er glæden nøjagtig lige så stor hos Leicesters dansker.
Kasper Schmeichel og Leicester kan vinde det engelske mesterskab mandag aften uden at spille. (Arkivfoto).
Kasper Schmeichel og Leicester kan vinde det engelske mesterskab mandag aften uden at spille. (Arkivfoto). Foto: Rui Vieira/AP

Leicester City kan mandag aften vinde det engelske mesterskab for første gang nogensinde, hvis Tottenham ikke vinder ude over Chelsea i Premier League.

Dermed kan Kasper Schmeichel og co. ende med at sidde med fødderne solidt plantet i sofaerne derhjemme og samtidig skrive fodboldhistorie uden at spille selv.

Det betyder dog mindre for den danske landsholdsmålmand.

- Jeg er ligeglad med, hvordan vi vinder det (mesterskabet, red.), så længe vi vinder det. Tottenham er et godt hold, men de skal op imod et virkelig godt hold i Chelsea.

- Vi håber, at Chelsea vinder eller får uafgjort, siger Kasper Schmeichel efter søndagens 1-1-opgør mod Manchester United på Old Trafford ifølge fodboldmagasinet FourFourTwo.

Her diskede Schmeichel op med flere store redninger, og han viste klassen ikke mindst i slutningen af opgøret, hvor Leicester med en sejr havde sikret mesterskabet.

Landsholdskeeperen slår dog fast, at intet er afgjort endnu.

- Det er ikke ovre. Spurs er i stand til at tage til Stamford Bridge (Chelseas hjemmebane, red.) og vinde, siger Schmeichel.

Han er tilfreds med indsatsen på Old Trafford, hvor Leicester blev en mand i undertal, da Daniel Drinkwater blev udvist med sit andet gule kort i kampen kort før tid.

- Vi er lidt skuffede. Vi havde chancerne, men det havde de også. Det var en åben kamp. Det kræver karakter, når man kommer bagud 0-1 på Old Trafford, og vi viste høj moral i dag, siger Kasper Schmeichel.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.