Karsten Ree vil forsvare sin Janni med pistol

Sådan en som mig burde have en pistol, mener Karsten Ree efter hustruen Janni forleden oplevede, at hun skulle kidnappes. Politikerne tager ikke hjemmerøverier alvorligt, siger rigmanden.
Karsten Ree er ikke begejstret for politikernes handledygtighed, når det kommer til retten til at forsvare sit eget hjem.
Karsten Ree er ikke begejstret for politikernes handledygtighed, når det kommer til retten til at forsvare sit eget hjem. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv

Millardæren Karsten Ree vil efter hustruens grimme oplevelse for nylig, hvor hun fik fornemmelsen af, at to mænd ville kidnappe hende, kunne forsvare sig med skydevåben.

Det fortæller han søndag i et interview i BT.

Han siger også, at de danske politikere kan stoppe de mange hjemmerøverier, der foregår i Danmark ved at smide de mennesker ud af landet, som ikke har andet at lave end at stjæle.

- Og så skal det være nemmere at få en våbentilladelse. Det burde være muligt for en person som mig at have en pistol, jeg kan bruge til at forsvare mig selv i mit eget hjem. Det kunne jeg godt tænke mig, siger han til BT.

- Jeg går ikke og er bange, men jeg har en følelse af afmagt over for det politiske system, der ikke tager det her alvorligt, siger han til avisen.

To mænd stirrede på Janni

Hustruen Jannis grimme oplevelse forleden eskalerede fra en ganske almindelig aftentur med hundene 500 meter fra parrets hjem på Strandvejen i Vedbæk til, at Janni Ree måtte søge ly ved et oplyst hus og ringe efter sin mand.

En bil var stoppet og to mænd sad i bilen og stirrede på hende. En chokeret Janni Ree fortalte efterfølgende til Her og Nu, at "de var helt klart ude på noget med ..." hende.

Episoden er meldt til politiet og Ree-parret vil nu øge sikkerheden omkring deres i forvejen sikrede hus yderligere.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.