Karsten Ree smider penge i nyt kendis-projekt

Et nyt ugeblad, "TÆT PÅ - kendte og kongelige", tager kampen op med Se og Hør og Her og Nu.
Karsten Ree - her fotograferet i forbindelse med salget af Den Blå Avis til eBay i 2008 - går ind i branchen for kulørte ugeblade.
Karsten Ree - her fotograferet i forbindelse med salget af Den Blå Avis til eBay i 2008 - går ind i branchen for kulørte ugeblade. Foto: Christian Als/Scanpix/arkiv

Så er stenrige Karsten Ree på vej tilbage til hylderne i landets kiosker.

Onsdag 16. november får han nemlig comeback, efter han i oktober 2008 solgte Den Blå Avis til eBay for 2,1 milliarder kroner.

Den kræftramte 71-årige rigmand vender tilbage på det danske medie-marked med ugebladet "TÆT PÅ - kendte og kongelige".

Det skriver Ekstra Bladet og udråber bladsatsningen til at blive en direkte konkurrent til Allers Se og Hør og Egmonts Her og Nu.

Med på holdet har Karsten Ree fået Erling Tind Larsen, der for få måneder siden stoppede som chefredaktør på Her og Nu. Han bliver direktør, mens Per Kuskner, som blandt andet har været på Se og Hør og været redaktionchef på Her og Nu, bliver chefredaktør.

Derudover skulle TÆT PÅ - kendte og kongelige ifølge Ekstra Bladet have sikret sig en række af landets fremmeste kulørte journalister og kendisfotografer.

Per Kuskner siger til Ekstra Bladet, at TÆT PÅ - kendte og kongelige stilmæssigt vil lægge sig mellem Her og Nu og Se og Hør.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.