Karsten Ree skal giftes

Den 69-årige rigmand har friet til Oddset-Janni.
Snart er de mand og kone. Karsten Ree og Janni Christensen skal giftes.
Snart er de mand og kone. Karsten Ree og Janni Christensen skal giftes. SCANPIX arkiv

Hvem der skal betale for brylluppet, er uvist. For Karsten Ree har blankt erkendt, at han er lidt af en gnier. Men faktum er, at den jyske rigmand har friet til kæresten Janni Christensen, som nok er bedst kendt som Oddset-Janni.

Det er Ekstra Bladet, der kan afsløre, at Ree friede til Janni søndag, mens parret var i gang med optagelserne til anden sæson af realityserien om det umage par.

Karsten Ree lod den romantiske bombe falde under en rejse til hans elskede farm i Afrika. Da parret sad ude på savannen og fik en aftendrik foran det tændte bål - og altså også de tændte kameraer - tog han røven på sin kæreste:

- Det var meget romantisk. Og det utrolige var, at det begyndte at regne. I Afrika betyder det held. Regnen varede kun i et par minutter, så det var meget symbolsk, synes jeg, siger den kommende fru Ree til Ekstra Bladet.

Både hun og han har tidligere været gift. De mødtes i efteråret 2013 og sprang officielt ud som kærester en måneds tid senere. Deres forhold har været udsat for lidt af hvert - bl.a. har den tidligere Oddset-babe afsonet en fængselsstraf på et år og tre måneder, som hun blev idømt for at have franarret en ældre, syg mand en million kroner og for forsøg på at sælge hans hus.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.