Karsten Ree hos lægen: Nyhederne var gode

Karsten Ree frygtede, at alvorlige rygproblemer skyldtes, at kræften havde spredt sig. Det er heldigvis ikke tilfældet.
Parrets bryllup i Rudersdal i 2015 blev fremskyndet på grund af Karsten Rees kræftsygdom.
Parrets bryllup i Rudersdal i 2015 blev fremskyndet på grund af Karsten Rees kræftsygdom. Foto: Scanpix

71-årige Karsten Ree har døjet med voldsomme smerter i ryg og lænd. Så voldsomme at han mistænkte, smerterne skyldtes knoglekræft, efter at han sidste forår fik konstateret kræft i blæren.

- Jeg var selv nervøs for, at de mange rygsmerter kunne skyldes knoglekræft. Men jeg fik svar på min ct-scanning for et par dage siden, og det er der ikke noget, der tyder på. Min frygt er 99 procent elimineret, siger en lettet Karsten Ree til BT.

Netop er Karsten Ree og rigmandens kone, 46-årige Janni Christensen, kendt fra reklamerne som Oddset-Janni og fra ægteparrets fælles reality-program Janni og Karsten - Kærlighed mod alle odds, kommet hjem fra Spanien, og det kunne han godt klare trods smerter.

- Jeg har haft problemer med ryggen hele livet, men det er blevet ret slemt på det sidste – for ikke at sige meget slemt. Jeg føler mig heldigvis frisk nok til at rejse. Vi har lige været en tur i Spanien og besøge venner, siger Karsten Ree til BT.

Hans kræftsygdom er stabil. Han tager smertefulde skylninger med Calmette-vaccine for at holde den på afstand. Hver tredje måned bliver han chekket ved en kikkertundersøgelse, om skylningerne er nok, eller om de voksende polypper i blæren skal skrabes væk.

Han vil hverken have kemo eller fjernet sin blære. For det vil ødelægge hans livskvalitet på den ene eller anden måde.

Karsten Ree var ejer af Den Blå Avis, og det gjorde ham til en af Danmarks rigeste personer. Gennem et nyoprettet firma har han allerede overdraget over en milliard kroner til sine fire børn kaldet Christian, Rikke, Oliver og William.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.