Karen Thisted røber: Vild nat med sexanklagede Cosby

En nytårsaften i London blev pludselig meget sjovere.
Karen Thisted røber hemmeligheder om sig selv i sin nye erindringsbog. 
Karen Thisted røber hemmeligheder om sig selv i sin nye erindringsbog.  Foto: SCANPIX arkiv

I hans hjemland USA har mere end 50 kvinder anklaget ham for seksuelle overgreb.

Men i Danmark sidder en kvinde - en kendt en af slagen - der åbent erklærer sin kærlighed til Bill Cosby.

"Skøn, morsom og beleven," kalder rapkæftede Karen Thisted den verdenskendte amerikanske komiker og skuespiller.

Og hun ved, hvad hun taler om. Hun har nemlig tilbragt en festlig aften og nat i hans selskab. I sin nye erindringsbog 'Hvis jeg døde, så døde jeg lykkelig' skriver Thisted ifølge Ekstra Bladet om episoden, der fandt sted i 2004.

Det var nytårsaften, og hun var for Ekstra Bladet sendt til London. På et af byens bedre hoteller bestemte hun sig for at fejre nytårsaften alene.

Men så dukkede Bill Cosby op, og han fik øje på den blonde, danske reporter.

"Han kom hen til mig og sagde: ’Jeg har også bestilt bord i restauranten. Jeg har fået at vide, at vi to er de eneste, der skal fejre nytårsaften her. Så jeg vil bare spørge, om ikke vi skal bede tjeneren om at slå vores borde sammen."

Det gjorde de, og ifølge erindringsbogen havde det umage par en skøn aften, hvor de talte sammen meget længe, inden de gik ned og så fyrværkeri på Trafalgar Square.

Morgenen ringede veninden Suzanne Bjerrehuus, som røg helt op i det røde felt, da hun hørte om Karen Thisteds nytår med Cosby. Suzanne Bjerrehus havde nemlig læst om sexanklagerne mod ham.

Hun ville derfor høre, om Karen Thisted havde været med på skuespillerens værelse.

’Det kan jeg ikke huske’, svarede Karen Thisted, som den dag i dag er overbevist om, at Cosby ikke gjorde noget ved hende. Hun slår over for Ekstra Bladet fast, at hun stadig holder meget af ham. "Sådan er det bare."

Bill Cosby har oplevet noget af en nedtur, siden de mange sexsager kom frem. Men Karen Thisteds sympati har han stadigvæk. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.