Karen Thisted røber: Lise Nørgaard fik mig skilt

Den åbenmundede journalist lægger ikke fingre imellem, når hun fortæller, hvordan det kom i stand, at hun blev skilt fra sin mand.
Karen Thisted kan takke Lise Nørgaard for sin skilsmisse. 
Karen Thisted kan takke Lise Nørgaard for sin skilsmisse.  FOTO: Scanpix

I et længere interview med ALT for damerne, fortæller Karen Thisted åbent om sit liv som journalist og hvilke skønne oplevelser, hun har haft gennem årene. 

Hun fortæller blandt andet, at det var hendes kære far, der i sin tid sørgede for, at hun kom i gang med journalist-erhvervet. Han ringede ganske enkelt til chefredaktøren på Dagbladet i Roskilde og fortalte, at Karen ville starte hos dem.

Bum sådan var hun i gang, og da hun efter noget tid blev ringet op af Lise Nørgaard, der havde læste hendes artikler, blev hun tilbudt job på ugebladet Hjemmet. Her var Lise Nørgaard chefredaktør, og Karen skiftede stilling.

Kort efter skiftede hun også ud i privatlivet. Hun blev skilt, og det var Lise Nørgaard, der tog den beslutning.

Ingen gad høre på Karens problemer

En dag hiver Lise Nørgaard fat i Karen, og så siger hun:

- Da jeg havde været der et par år, kaldte Lise mig en dag ind på kontoret og sagde, "Har du lagt mærke til, at når du går op i kantinen, er der ingen, der gider at sidde med dig?" Jeg fik et chok. Jeg vil meget gerne have, at folk kan lide mig. Og så fortsatte hun: "Jeg har set, at når du går ind på kontorerne til folk, så prøver de at komme ud, men de ved ikke, hvordan de skal komme væk fra dig". Jeg sad som lammet, siger Karen Thisted og fortsætter:

- Stadig i dag, når jeg fortæller det, bliver jeg helt hed i kammen. Jeg var lige ved at græde, men det vidste jeg, at hun ville have foragtet noget så forfærdeligt. "Der er ingen", sagde hun, "der kan holde ud at høre om andres dårlige ægteskab – der findes ikke noget mere kedeligt. Som regel er det de samme problemer, og dem gider ingen at høre på. Medmindre din mand får en affære med Dronning Margrethe!" Jeg lovede ikke at sige ét ord mere. "Men det kan du ikke, Karen – der er kun én redning for dig, og det er at blive skilt!" Så fik jeg et chok igen. "Men... min far! De dør alle sammen i min familie. Af skam. Der er ingen skilte i min familie!"


Det havde Lise Nørgaard allerede tænkt på, hun ordnede det sådan, at det så ud som om, at Karens mand havde en affære, og så ville skilsmisse være i orden.

Således blev Karen Thisted skilt, og det kan hun takke succes-forfatteren bag Matador for.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.