Kardashian får far-tips af realitystjerne

Realitypersonligheden Scott Disick deler glædeligt ud af tips om livet som far til Rob Kardashian.
Rob Kardashian bliver snart far til sit første barn, som han venter med modellen Blac Chyna. Arkivfoto.
Rob Kardashian bliver snart far til sit første barn, som han venter med modellen Blac Chyna. Arkivfoto. Foto: Evan Agostini/AP

Det varer ikke længe, førend at verden kan tage imod et nyt medlem af Kardashian-klanen.

Rob Kardashian, der er bror til de kendte Kardashian-søstre, skal nemlig være far for første gang, men allerede nu har den 29-årige tv-personlighed fået gode råd om livet som far fra familiemedlemmet Scott Disick, der sammen med Rob Kardashians storesøster Kourtney Kardashian har tre børn.

Det skriver E! News, som har talt med Scott Disick og spurgt ham, hvilke råd han har givet til den kommende far.

- Tag hver dag, som om det er en ny dag. Start forfra, vær til stede, vær glad og hav en positiv energi og en positiv vibe, så dit barn kommer ind i verdenen med en positiv energi, lød rådet fra Scott Disick, der også har stor tiltro til Rob Kardashians evner som far.

- Jeg tror, han kommer til at blive utrolig. Han har et af de største hjerter, jeg nogensinde har set. Han er bare en fantastisk fyr, og jeg er så glad på hans vegne, lød det desuden fra den erfarne tv-personlighed.

Rob Kardashian venter barn med sin forlovede, modellen Blac Chyna, som i forvejen har en treårig søn med rapperen Tyga, der i øjeblikket danner par med Rob Kardashians halvlillesøster Kylie Jenner.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.