Kanye West langer ud efter musikgiganter

Rapperen Kanye West himler på sociale medier op over den rygtede fejde mellem musiktjenesterne Apple Music og Tidal.
Rapperen Kanye West mener, at forhandlingerne mellem Apple Music og Tidal trækker unødvendigt langt ud. Arkivfoto.
Rapperen Kanye West mener, at forhandlingerne mellem Apple Music og Tidal trækker unødvendigt langt ud. Arkivfoto. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Hitmageren og rapperen Kanye West brugte i weekenden det sociale medie Twitter til at lufte sin frustration over, at musiktjenesten Apple Music angiveligt strides med den konkurrence musiktjenesten Tidal om et salg.

Det skriver Toronto Sun, efter at rapperen i weekenden delte sine meninger og tanker om musikindustriens streaminggiganter, hvor "Famous"-stjernen især langede ud efter cheferne hos Apple Music.

- Denne Tidal-Apple strid ødelægger musikkens muligheder, skrev Kanye West blandt andet i et tweet.

Reaktionen kommer angiveligt, efter at ledelsen hos Apple er blevet rapporteret interesseret i at købe rapperen Jay-Z's musiktjeneste Tidal, og ifølge The Wall Street Journal har de to selskabers chefer indledt forhandlinger om et salg i sidste måned.

Men ifølge Kanye West bør de to selskabers forhandlinger gå lidt hurtigere, og på Twitter opfordrede han selskabernes chefer til at tale sammen på telefonen eller i et mødelokale hurtigst muligt.

- Apple, giv Jay hans check for Tidal nu og stop med at lade som om, du er Steve, skrev Kanye West desuden på Twitter med henvisning til selskabets tidligere chef Steve Jobs, hvorefter han også tilføjede:

- Vi vil alle være døde om 100 år. Lad børnene få deres musik.

Se nogle af Kanye Wests tweets her: https://twitter.com/kanyewest/status/759436006810460160

Her: https://twitter.com/kanyewest/status/759449038097747968

Og her: https://twitter.com/kanyewest/status/759437257099010048

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.